Η Εταιρεία μας - Monte Noulikas

Η εταιρεία μας διαθέτει 20ετή εμπειρία, στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων εκχιονισμού, σε όλων των ειδών τα οχήματα. Μία πολύ μεγάλη γκάμα από μαχαίρια εκχιονισμού καθώς και αλατοδιανομείς (αλατιέρες) είναι διαθέσιμα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες εκχιονισμού των δημοτικών, περιφερειακών και Εθνικών δρόμων. Κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και μπορούμε να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ο οποίος θα φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του εκχιονισμού και της αποκατάστασης του δρόμου είτε πρόκειται για στενούς δρόμους είτε για τις μεγάλες εθνικές οδούς.

Το έμπειρο προσωπικό της ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το όχημα σας σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις για τον εκχιονισμό του οδικού δικτύου. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση του εξοπλισμού στο όχημα της προτίμησης σας. Ο εξοπλισμός που προμηθεύει η εταιρεία μας είναι κατασκευασμένος ώστε να απαιτείται η μικρότερη δυνατή επέμβαση στο όχημα που τοποθετείται. Στο τελευταίο στάδιο της παράδοσης του εξοπλισμού θα γίνει η εκπαίδευση για την ορθή χρήση του εκχιονιστικού εξοπλισμού, την συντήρηση του και την αποθήκευση του κατά τη περίοδο που δεν χρησιμοποιείται.

Η εταιρεία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε τύπο οχήματος. Τα μαχαίρια εκχιονισμού και οι αλατοδιανομείς μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε ελαφριά οχήματα όπως οχήματα SUV (τζιπ), pick-up (αγροτικά και επαγγελματικά), ATV και UTV (γουρούνες) όσο και σε φορτηγά όλων των τύπων. Επίσης υπάρχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν να τοποθετηθούν σε μηχανήματα έργου όπως φορτωτές, εκσκαφείς και πολλά άλλα.